[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 6
  • File Size 398.74 KB
  • File Count 1
  • Create Date 27.09.2023
  • Last Updated 27.09.2023

Проектна програма за Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена Г2.2 - Згради од прехранбената индустрија - фабрички комплекси, индустриски работилници, хали за монтажа, складови, топлани, генераторски станици и слично на КП1317 КО Кадино, Општина Илинден