[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 5
  • File Size 10.21 MB
  • File Count 1
  • Create Date 22.02.2023
  • Last Updated 22.02.2023

Проектна програма за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за уредување на земјиште со намена Г4.1- отворени, полузатворени и затворени складишта за индустриска стока на КП 758, дел од КП 762, КП 761 и КП 759, КО Илинден-вонград - Општина Илинден