[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 2
  • File Size 8.55 MB
  • File Count 1
  • Create Date 22.02.2023
  • Last Updated 22.02.2023

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА ЗА ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН СО НАМЕНА Е1.13-ПОВРШИНСКИ СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ (ФОТО-НАПОНСКИ ПАНЕЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА КОИ СЕ ГРАДАТ НА ЗЕМЈИШТЕ), НА КП 847/1 И ДЕЛ ОД КП 844/3, KO КАДИНО, ОПШТИНА ИЛИНДЕН