[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 4
  • File Size 8.19 MB
  • File Count 1
  • Create Date 22.02.2023
  • Last Updated 22.02.2023

Проектна програма за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за група на класа на намена Е 1.13–површински соларни и фотоволтаични електрани со моќност до 10 MW (фото-напонски панели за производство на електрична енергија кои се градат на земјиште) на КП 520, КП 521, дел од КП 517, дел од КП 518 и дел од КП 519, КО Мршевци, Општина Илинден