[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 3
  • File Size 11.57 MB
  • File Count 1
  • Create Date 22.02.2023
  • Last Updated 22.02.2023

Проектна програма за изработка на Урбанистички проект согласно Член 58 Став (6) вон опфат на урбанистички план со намена Е1.13 – Фотоволтаични електрани –фотонапонски панели за производство на електрична енергија кои се градат на земјиште на КП 124/1, КП 124/2, КП 124/3, КП 127/1, КП 127/2, КП 127/3, КП 127/4, КП 127/5, КП 127/6, КП 127/7, КП 128/1, КП 128/2, КП 128/3, КП 128/4, КП 128/5, КП 128/6, КП 128/7, КП 129/1, КП 129/2, КП 129/3, КП 129/4, КП 130/1, КП 130/2, КП 130/3, КП 130/4 и КП 133, КО Кадино, Општина Илинден