[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 21
  • File Size 276.58 KB
  • File Count 1
  • Create Date 31.01.2024
  • Last Updated 31.01.2024

Проектна програма за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план со намена Е1.13 – Површински соларни и фотоволтаични електрани (фото-напонски панели за производство на електрична енергија кои се градат на земјиште), на КП 4, КО Бујковци, Општина Илинден