[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 8
  • File Size 461.21 KB
  • File Count 1
  • Create Date 23.11.2023
  • Last Updated 23.11.2023

ПП за УПВОУП за инфраструктура на цевкововод за водоснабдување од планиран и постоен резервоар на КП 980/4, во КО Бујковци до планиран резервоар на КП 1161, во КО Миладиновци – вон град, со проектен опфат во КО Бујковци, КО Бунарџик, КО Миладиновци и КО Миладиновци-вгр, во Општина Илинден