[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 15
  • File Size 862.29 KB
  • File Count 1
  • Create Date 23.11.2023
  • Last Updated 23.11.2023

ПП - Урбанистички план за вон населено место за повеќенаменски комплекс со намена Е2 – Згради и комплекси на инфраструктурни системи, Г3 – Индустрија за склопување на финални производи, сервисни услуги и производство на енергија од обновливи извори и Г4 – Стоваришта, складови и отпади, КО Текија и КО Бујковци, Општина Илинден