[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 9
  • File Size 433.51 KB
  • File Count 1
  • Create Date 03.11.2023
  • Last Updated 03.11.2023

Проектна програма за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за изградба на Е1.13 - површински соларни и фотоволтаични електрани (фото-напонски панели за производство на електрична енергија кои се постапуваат на земјиште) со инсталирана моќност од 1MW, на КП 865/3 и дел КП 865/2 КО Кадино, општина Илинден