[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 23
  • File Size 881.93 KB
  • File Count 1
  • Create Date 12.04.2023
  • Last Updated 15.02.2024

Решение - Се одобрува Урбанистички проект со план за препарцелација согласно Член 63 во Урбанистички план вон населено место Илинден за мало стопанство со придружни содрижини локалитет Карагач (плански период 2007-2017 година) УБ-7 за КП 783, КП 784/2, КП 788/2, КП 789, КП 790/1, КП 790/2, КП 792/2 и дел од КП 2860, дел од КП 2824/2,дел од КП 799/2 КО Илинден внг