[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 11
  • File Size 1.73 MB
  • File Count 1
  • Create Date 28.12.2023
  • Last Updated 28.12.2023

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена за плански документ Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена А4.3 - викенд куќи и други објекти за времено сместување на КП 588/1 и КП 588/3 КО Ајватовци, општина Илинден