[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 16
  • File Size 1.70 MB
  • File Count 1
  • Create Date 11.01.2024
  • Last Updated 11.01.2024

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена за плански документ Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за уредување на земјиште со намена Г4.1 - отворени, полузатворени и затворени складишта за индустриска стока на КП 758, дел од КП 762, КП 761 и КП 759 КО Илинден вон-гр., општина Илинден.