[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 23
  • File Size 1.84 MB
  • File Count 1
  • Create Date 13.04.2023
  • Last Updated 13.04.2023

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена за плански документ Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за градежна парцела со намена Е1.13 - фотоволтаична електрана за производство на електрична енергија од обновливи извори со капацитет поголем од 1MW (фото-напонски панели за производство на електрична енергија кои се градат на земјиште) на ГП 1 на дел од КП 808/2, дел од КП 808/3 и дел од КП 808/4 КО Мршевци, општина Илинден