[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 12
  • File Size 1.82 MB
  • File Count 1
  • Create Date 13.04.2023
  • Last Updated 13.04.2023

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена за плански документ Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план со намена Е1.13 - фотоволтаични електрани на КП 107/1 и КП 107/2 КО Кадино, општина Илинден