[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 55
  • File Size 659.66 KB
  • File Count 1
  • Create Date 04.08.2022
  • Last Updated 04.08.2022

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН СО НАМЕНА Е1.13-ПОВРШИНСКИ СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ (ФОТО-НАПОНСКИ ПАНЕЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА КОИ СЕ ГРАДАТ НА ЗЕМЈИШТЕ), НА КП 823, KO МРШЕВЦИ, ОПШТИНА ИЛИНДЕН