[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 65
  • File Size 1.06 MB
  • File Count 1
  • Create Date 17.03.2023
  • Last Updated 13.02.2024

Јавен повик за достава на понуди за поставување урбана опрема

Општина Илинден објавува Јавен повик за достава на понуди за поставување на урбана опрема на подрачјето на Општина Илинден, на дефинирани локации согласно Програма за поставување на урбана опрема на подрачјето на општина Илинден донесена од Советот на општина Илинден под бр.07-3053/11 од 23.12.2022 година (Сл.гласник на општина Илинден бр.12 од Декември 2022 година).

Документот содржи:

  • Јавен повик
  • Образец за понуда
  • Графички прикази