[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 6
  • File Size 169.20 KB
  • File Count 1
  • Create Date 24.01.2024
  • Last Updated 24.01.2024

ИЗВЕСТУВАЊЕ за достапност на документ Контролна листа на План за управување со животна средина и социјални аспекти (ПУЖССА) за проектот „Реконструкција на коловоз на ул. „8“ во населба Илинден, со пешачка патека и одводнување на атмосферски води од улицата - општина Илинден“