[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 59
  • File Size 0.00 KB
  • File Count 1
  • Create Date 25.05.2022
  • Last Updated 25.05.2022

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ СОГЛАСНО ЧЛЕН 58 СТАВ 6 ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН СО НАМЕНА Е1.13 - ПОВРШИНСКИ СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ ПОСТАВЕНИ НА ЗЕМЈИШТЕ НА КП 869, КП 868/4 И КП 867, КО МРШЕВЦИ, ОПШТИНА ИЛИНДЕН