[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 46
  • File Size 1.15 MB
  • File Count 1
  • Create Date 18.05.2022
  • Last Updated 18.05.2022

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ СОГЛАСНО ЧЛЕН 58 СТАВ 6 ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН СО НАМЕНА Е1.13 – ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ ПОСТАВЕНИ НА ЗЕМЈИШТЕ НА КП 673/3, КП 674 И КП 673/4, КО МРШЕВЦИ, ОПШТИНА ИЛИНДЕН