[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 66
  • File Size 670.33 KB
  • File Count 1
  • Create Date 18.05.2022
  • Last Updated 18.05.2022

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ СОГЛАСНО ЧЛЕН 58 СТАВ 6 ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН СО НАМЕНА Е1.13 – ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ ПОСТАВЕНИ НА ЗЕМЈИШТЕ НА КП 666 И КП 667, КО МРШЕВЦИ, ОПШТИНА ИЛИНДЕН