Се известуваат корисниците на јавниот превоз дека од утре, петок (31.12.2021год), линијата 63 во Марино ќе сообраќа по вообичаената траса.

Во изминатиот период, поради градежни активности на дел од трасата, автобусите сообраќаа по изменет режим.