Известување – терестично прскање против комарци

Се известуваат жителите на Општина Илинден дека на ден 17.06.2024 год. (понеделник ) со почеток во 23:00 часот, ќе се изврши првото терестично прскање против комарци (адултицидна дезинсекција) за уништување на возрасни форми на комарци.