Љубовни стихови на поетска вечер во општина Илинден

„Интимно соѕвездие” беше насловот на поетската вечер посветена на современата македонска љубовна поезија, во Домот на култура „Илинден” со која беа заокружени Деновите на културата во општина Илинден.