Градоначалникот Георгиевски на увид во реконструкцијата на игралиштето за мал фудбал во Текија

Увид во работните активности за реконструкција на игралиштето за мал фудбал во рамки на подрачното општинското основно училиште во населено место Текија направи градоначалникот на Општина Илинден, Александар Георгиевски.