Општина Илинден ќе гради атлетска патека – атлетичарот Дарио Ивановски на прием кај градоначалникот

Градоначалникот на Општина Илинден, Александар Георгиевски, во својот кабинет го прими атлетичарот Дарио Ивановски од Општина Илинден, заедно со неговиот тренер Игор Јакимовски, кој од маратонот во Севиља, Шпанија се врати со голем успех за него но и за Македонија. Со последниот резултат во дисциплината маратон кој го трчаше Дарио на 18.02.2024 година во Севиља,…