Известување за водоснабдување со намален притисок

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија денес 02.02.2024 година (петок) водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок. Водоснабдувањето ќе се нормализира по завршувањето на интервенцијата. Со почит,ЈКП „Водовод“ н.Илинден https://www.jkpvodovodilinden.com.mk/novosti.html