Најсреќниот Дејан Ристовски во посета на Општина Илинден

Дејан Ристовски кој оваа година успеа да го фати светиот крст во водите на езерото во хотелскиот комплекс на Белви, по поводхристијанскиот празник Богојавление-Водици, денес ги посети просториите на Општина Илинден.

Нова опрема за кабинетите во средното општинско училиште во општина Илинден

Во СОСУ ИЛИНДЕН продолжува инвестирањето во нова и напредна опрема од  електротехничка струка за да се создаде иновативна и стимулативна средина  за учење и стекнување на трајни и одржливи знаења и вештини.