Новогодишниот базар ,,Патека на радоста” атракција во општина Илинден

Општина Илинден и оваа година во соработка со општествено одговорни компании подготвија интересни содржини за жителите, каде од 27 до 30 декември во комплексот на Спортско рекреативниот ценар во Марино, под мотото ,,Патека на радоста” се одржува Новогодишен базар.