Асфалтирање на улици во општина Илинден

Општина Илинден продолжува со интензивно темпо за асфалтирање на улиците. Денеска асфалт добија крак на улица „9“ која се наоѓа позади црквата Свети Константин и Елена , во должина од 120 метри, како и крак 10 на улица „11“ во должина од 40 метри.