Асфалтирање на улици во општина Илинден

Општина Илинден интензивно работи на подобрување на постоечката патна инфраструктура. Во рамки на Проектот за подобрување на патната инфраструктура-изградба, реконструкција, рехабилитација и санација на локалните улици и патишта,  деновиве со засилено темпо се работи на 9 краци од улица „11“ во населба Илинден, кои за прв пат се асфалтираат.