Финансиска поддршка за спортисти за прв пат во општина Илинден

Општина Илинден за прв пат објави Јавен повик за доделување еднократна финансиска поддршка за спортисти кои се жители на општина Илинден. Јавниот повик е согласно Правилникот за доделување на еднократна финансиска поддршка донесен од Советот на Општината и наменет е за спортисти жители на општина Илинден кои се натпреваруваат на олимписки игри, светско првенство, ,…