Меморијален натревар во фудбал Ѓоре Димоски-ЈОЦО и Велковски Марјан-КАРЕ 2023

На спортскиот терен во населеното место Мралино вечерва се одржа Меморијален натпревар во чест на Ѓоре Димоски-ЈОЦО и Велковски Марјан-КАРЕ.На натпреварот каде учествуваа четири екипи присуствуваше и градоначалникот на Општина Илинден, Александар Георгиевски кој на победничката екипа и додели пехар.