Градоначалникот Георгиевски ги посети учениците на летниот камп во Струга

Учениците од трите општински основни училишта од општина Илинден кои веќе четири дена се на училишен летен камп во еден од македонските туристички центри во Струга, денеска ги посети градоначалникот на општина Илинден, Александар Георгиевски.