Професионална Велосипедска трка во општина Илинден

Во присуство на голем број жители на општина Илинден, љубители на велосипедизмот се одржа Велосипедска трка во организација на Општина Илинден, а во соработка со Велосипедската федерација на Република Македонија, во должина од 100 километри.