Ученици од ООУ ,,Гоце Делчев” на посета кај градоначалникот Александар Георгиевски

Во рамки на воспитно-образовната програма во ООУ„Гоце Делчев“, ученици од четврто одделение беа во посета на градоначалникот, Александар Георгиевски и локалната самоуправа.