Отворена ликовната изложба ,,Патување” на Новица Трајковски во општина Илинден

Во галеријата на Домот на култура ,,Илинден” во општина Илинден е отворена ликовната изложба на академскиот уметник од општина Илинден, Новица Трајковски наречена ,,Патување”.