Дечињата од  детската градинка „Гоце Делчев“ во посета кај градоначалникот Александар Георгиевски

Во рамки на воспитната програма во детската градинка „Гоце Делчев“, дечињата од групата Кокиче беа во посета на  градоначалникот на Општина Илинден, Александар Георгиевски.