Prijavi problem

Видеа

Масовно и во празнична атмосфера одбележано Богојавление-Водици
Граѓаните на општина Илилнден активно вклучени во креирањето на буџетот за 2020 година
Инвестициските патишта водат кон општина Илинден
Со концертот на групата NEXT TIME - одбележан денот на општина Илинден
Спортски викенд Илинден 2019
20 години литературна манифестација Илинден 2019 компилација
Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
20 години литературна манифестација Илинден 2019
Буџетски форум во општина Илинден 2018
10-ти Спортски викенд Илинден 2018

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Масовно и во празнична атмосфера одбележано Богојавление-Водици
ilinden.gov.mk © 2013