Prijavi problem

План за јавни набавки

Објавено на: 25.01.2017 - 09:40

Општина Илинден го објавува годишниот План за јавни набавки во електронска форма.

Планот можете да го превземете или да го разгледате по кликање на следните патеки, доколку имате инсталирано PDF-Reader на вашиот компјутер.

Подетални информации за објавените огласи можете да добиете на веб страната (https://www.e-nabavki.gov.mk) на Електронскиот систем за јавни набавки. 

 

План за јавни набавки 2020 - кликај тука

План за јавни набавки 2019 - кликај тука

План за јавни набавки 2018 - кликај тука

 

Извештај за склучени договри за спорведени јавни набавки 1.1 до 31.12.2017 - кликај тука


Извештај - јавни набавки на договори со вклучени анекси 2017 - кликај тука

 

Архива: 

 

Цела Архива на следниот линк, КЛИКАЈ ТУКА.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Масовно и во празнична атмосфера одбележано Богојавление-Водици
ilinden.gov.mk © 2013