Prijavi problem

Контакт

Објавено на: 14.07.2009 - 22:15

Контакт:

Општина Илинден

Улица 9 „бб.“

1041 Илинден

Република Македонија

ilinden@ilinden.gov.mk

02/2571-703, 02/2571-704

Факс
02/2573-515

Локација

Карта на нас. Илинден PDF


ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ


ЈКП Илинден:

jkpilinden@yahoo.com
02/2573-077

ЈКП Водовод:

vodovodjkp@yahoo.com
02/2573-077

Матична служба:

02/2571146

Дом на клутура „Илинден“ и општинска библиотека

02/2520542

Инспекторски служби:

КЛИКАЈ ТУКА

Локали:

Одделение

Локал

ГРАДОНАЧАЛНИК

Оператор

gradonacalnik@ilinden.gov.mk

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПОДРШКА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ, НОРМАТИВНО ПРАВНИ И ОПШТИ РАБОТИ

104

normativno.pravno@ilinden.gov.mk  

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ФИНАНСИСКИ ПРАШАЊА

117, 118

finansovo@ilinden.gov.mk 

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА УРБАНИЗАМ, КОМУНАЛНИ ДЕЈНОСТИ И ЗАШТИТА НА ЖИВОТНА СРЕДИНА

110, 111, 122, 123

urbanizam@ilinden.gov.mk   

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И ЈАВНИ ДЕЈНОСТИ

105, 107

ilinden@ilinden.gov.mk

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР-ИНСПЕКТОРАТ

Урбанистички инсп. 123

inspektorat@ilinden.gov.mk   

Комунален, животна средина 121

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

108, 120

covecki.resursi@ilinden.gov.mk

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВНАТРЕШНА РЕВИЗИЈА

118

revizija@ilinden.gov.mk

 

Локација

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Со концертот на групата NEXT TIME - одбележан денот на општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013