Prijavi problem

Известувања

Ново детско игралиште во населено место Миладиновци

Општина Илинден согаласно Планот и Програмата за реконструкција и изградба на спортски и детски иралишта, изгради ново детско игралиште во населеното место Миладиновци...

Проект: Образование

Општина Илинден со цел да обезбеди по квалитетни услови за работа како и подобар квалитет на образовниот процес, го реализира проектот Реконструкција и доградба на О.У.Гоце Делчев во Нас. Илинден...

Пријавете дефект на уличното осветлување

Почитувани граѓани,
Со цел да се подобри квалитетот, како и навремено да се отстранат дефектите на уличното осветлување...

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДОГРАДБА НА НОВИ УЧИЛНИЦИ ВО ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ВО н.ИЛИНДЕН

Со цел да се обезбедат квалитетни услови за работа како и подобар квалитет на образовниот процес, општина Илинден ги отпочна градежните работи за реализација на проектот за реконструкција и доградба на основното училиште Гоце Делчев во населба Илинден...

Известување за изработка на урбанистички планови-за лоцирање на фарми

Со цел обезбедување јавност во постапката за планирање на  просторот во општина Илинден,  ги известуваме граѓаните и правните субјекти кои се занимаваат со земјоделска дејност дека во тек е изработка на Програма за...

Проект: Телефонот ѕвони два пати

Општина Илинден стартуваше со проектот "Телефонот ѕвони два пати" отворена телефонска линија број 2571 703.

Информација за одржување Open Football Schools

Отворени забавни фудбалски школи е хуманитарен, политички неутрален и непрофитен проект, организиран од страна на Cross Cultures Project Association, Копенхаген (ССРА) во соработка со Фудбалскиот Сојуз на Норвешка (NFF)...

Информација за поставување на урбана опрема-автобуски постојки

Општина Илинден продолжува со поставување на урбана опрема на својата територија. По завршувањето на првата фаза во која беше опфатено поставување на 3 автобуски постојки, поставување на канделабри на...

Донесена измена и дополна на Буџетот на Општина Илинден за 2007 година

Извршената анализа на приходите во Буџетот на општината во првите 8 месеци од тековната година, покажа зголемување на приходите во однос на планираните, со што  Советот на Општина Илинден на...

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Свечено одбележан Денот на општина Илинден "Илинден 2-ри Август“
ilinden.gov.mk © 2013