Prijavi problem

Инфо

09.12.2011 |

ПРЕДЛОГ БУЏЕТ НА ОПШТИНА ИЛИНДЕН За 2012 година

Предлог Буџетот на Општина Илинден година ги содржи планираните приходи на буџетот за 2012 година и планираните проекти за реализација од Буџетот во 2012 година. 

08.03.2011 |

Информации за легализирање на дивоградби

 Со цел што подобро да ги запознае граѓаните со содржината на Законот за постапување со бесправно изградени објекти, Општина Илинден до своите жители дистрибуираше Водич за легализирање на дивоградбите. Во Водичот подетално се објаснети постапките, како и документите што им се потребни на сите оние што поседуваат дивоградби, а сакаат да ги легализираат според најновиот закон за постапување со бесправно изградените објекти.

17.01.2011 |

Календар на активности во Општина Илинден за 2011 година

 Во текот на 2011 година следуват следни активности, манифестации и други свечености:

 

 

08.10.2010 |

Општина Илинден наградена од ЕУ!

Општина Илинден со својот Проект “Локален Економски Развој на Општина Илинден” доби награда “Општински награди-2008” финансирана од страна на Европската Унија раководена од Делегацијата на Европската Комисија во Р.Македонија.

25.08.2010 |

Општина Илинден доби ИСО 9001:2008 сертификат

Општина Илинден го доби сертификатот за имплементација на Системот за менаџмент за квалитет односно воведување на ИСО 9001:2008 стандардот во локалната самоуправа.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013