Prijavi problem

Седница на Советот на Општина Илинден

Објавено на: 27.01.2017 - 10:13

На 30.01.2017 година (понеделник) со почеток во 12.00 часот, во конференциската сала на Домот на култура „Илинден“, Советот на Општина Илинден ќе ја одржи 56-та редовна седница со следниот дневен ред:

  1. Усвојување на Записник од одржана 55 (педесет и петта) редовна седница  на Советот на Општина Илинден;
  2. Продлог-Одлука за усвојување на Квартален извештај за извршување на Буџетот на Општина Илинден за период од 01.01.2016 година до 31.12.2016 година;
  3. Предлог-Одлука за преземање на обврските за плаќање на воден надомест за одведување од индивидуалните водокорисници;
  4. Предлог-Одлука за утврдување на вредност на бодот за пресметување на платите на јавните службеници во ЈКП „Илинден“- н.Илинден за 2017 година;
  5. Прeдлог-Одлука за давање на согласност на Одлуката за утврдувње на вредност на бодот за платите на вработените во ЈКП „Илинден“- н.Илинден кои имаат статус на даватели на јавни услуги и вработени кои вршат помошно технички работи за 2017 година;
  6. Предлог-Одлука за утврдување на вредност на бодот за пресметување на платите на јавните службеници во ЈКП „Водовод“- н.Илинден за 2017 година;
  7. Прeдлог-Одлука за давање на согласност  на Одлуката за утврдување на вредност на бодот за платите на вработените во ЈКП „Водовод“- н.Илинден кои имаат статус на даватели на јавни услуги и вработени кои вршат помошно технички работи за 2017 година;

 

Остави коментар

Податоците од ова поле нема да бидат никаде јавно објавени.
  • Адресите на web страниците и e-mail адресите автоматски се претвораат во линкови.
  • Автоматско додавање на нов ред.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

Повеќе информации во врска со опциите за форматирање

Image CAPTCHA
Внесете ги карактерите прикажани на сликата.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

ЛИТЕРАТУРНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ИЛИНДЕН 2018“
ilinden.gov.mk © 2013