Prijavi problem

Проект: Телефонот ѕвони два пати

Објавено на: 12.07.2009 - 22:14

Општина Илинден стартуваше со проектот "Телефонот ѕвони два пати" отворена телефонска линија број 2571 703.

Со највеќе две ѕвонења на телефонот се овозможува информирање, консултирање, партиципација и учество на јавноста, како и обезбедување на повратни информации и одговори од страна на локалната самоуправа.

Проектот "Телефонот ѕвони два пати"  обезбедува достапност, побрз и подиректен контакт, активно информирање на граѓаните и претставува мотивација за континуирано идентификување на проблемите и земање во предвид и вреднување на барањата и сугестиите на граѓаните од локалната заедица.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Инвестициските патишта водат кон општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013