Prijavi problem

Пријавете дефект на уличното осветлување

Објавено на: 12.07.2009 - 22:10

Почитувани граѓани,

Со цел да се подобри квалитетот, како и навремено да се отстранат дефектите на уличното осветлување.

Ве известуваме дека секој работен ден во периодот од 8.30 до 16.30 часот, на телефонскиот број  02/2571-703, можете да пријавите дефект, како и да пријавите потреба од поставување на улични светилки на улици во општината.
На овој начин ќе се придонесе да граѓаните на сите населени места во Општина Илинден имаат квалитетно улично осветлување.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013