Prijavi problem

Јавни набавки

Објавено на: 28.01.2014 - 13:25

Општина Илинден го објавува годишниот План за јавни набавки во 2015година во електронска форма.

Планот можете да го превземете или да го разгледате по кликање на следната патека, доколку имате инсталирано PDF-Reader на вашиот компјутер.

Подетални информации за објавените огласи можете на добиете на веб страната (https://www.e-nabavki.gov.mk) на Електронскиот систем за јавни набавки. 

ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ 2016 ГОДИНА

ИЗМЕНИ:

План за јавни набавки 2016-измена 1

План за јавни набавки 2016-измена 2

План за јавни набавки 2016-измена 3

План за јавни набавки 2016-измена 4

План за јавни набавки 2016-измена 5

План за јавни набавки 2016-измена 6

План за јавни набавки 2016-измена 7

План за јавни набавки 2016-измена 8

 

ОСТАНАТО:

Извештај за реализација на Годишниот план за јавни набавки


Архива:

Цела Архива на следниот линк, КЛИКАЈ ТУКА.

Остави коментар

Податоците од ова поле нема да бидат никаде јавно објавени.
  • Адресите на web страниците и e-mail адресите автоматски се претвораат во линкови.
  • Автоматско додавање на нов ред.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

Повеќе информации во врска со опциите за форматирање

Image CAPTCHA
Внесете ги карактерите прикажани на сликата.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

ИНВЕСТИЦИСКИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН ОПШТИНА ИЛИНДЕН
ilinden.gov.mk © 2013