Prijavi problem

Јавен Оглас - За пројавување интерес за вработување во општина Илинден

Објавено на: 22.11.2017 - 10:46

Врз основа на член 50 од  Закон за локална самоуправа (Сл.весник  на Р.М бр.05/02) и во согласност  со  Правилникот за систематизација на работните места на општинската администрација во општина Илинден Градоначалникот  објавува:

 

Ј А В Е Н   О Г Л А С
За пројавување интерес за вработување  во општина Илинден

Општина  Илинден има потреба  од вработување на  административни службеници во  одделение за Урбанизам за работно место :

Советник за водење постапка за издавање на одобренија за градење-2 извршители.

 

Заинтересираните кандидати треба да  имаат завршено Архитектонски или Градежен факултет VII/1 или 240 ЕКТС  работно искуство  од најмалку  3 години  и да  ги исполнуваат  општите   услови  предвидени во законот.

Лицата да се високо мотивирани да имаат способност за тимска  работа и да се подготвени  за темелна посветеност  кон работата ,  

 Можност  со  превземање  од други државни  институции.

 

 Кандидатите потребно е до  општина   Илинден да достават

-       CV (Лична биографија) и мотивациско писмо;

-        Копија од уверение за завршено образование и

-        доказ за работно искуство.

 

Потребните документи заинтересираните кандидати треба да ги достават на

е-маил  covecki.resursi@ilinden.gov.mk  или по пошта на адреса Општина  Илинден  ул.9  бб  со назнака за јавен оглас  за пројавување интерес.

Јавниот оглас трае 7 дена од денот на објавувањето(не сметајќи го и денот на објавувањето).

 

Остави коментар

Податоците од ова поле нема да бидат никаде јавно објавени.
  • Адресите на web страниците и e-mail адресите автоматски се претвораат во линкови.
  • Автоматско додавање на нов ред.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

Повеќе информации во врска со опциите за форматирање

Image CAPTCHA
Внесете ги карактерите прикажани на сликата.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Свечено одбележан Денот на општина Илинден "Илинден 2-ри Август“
ilinden.gov.mk © 2013