Prijavi problem

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РЕСТРИКЦИИ НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Објавено на: 08.04.2019 - 14:14

 Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека поради интервенции во собирните резервоари за вода од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА ќе има рестрикции во водоснабдувањето со посебен режим на испорака на вода во следните денови:

 

  • Четврток 04.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот до 20 часот
  • Петок 05.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот од 08-20 часот
  • Сабота 06.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот од 08-20 часот
  • Недела 07.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот од 09-21 часот
  • Понеделник 08.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот од 08-20 часот

 

 

Ви благодариме на разбирањето

 

За секоја новонастаната ситуација во однос на режимот на испораката на вода од ОКТА, ќе бидете благовремено известени.

 

 

                                                          ЈКП Водовод н.Илинден 

 

ДОПОЛНИТЕЛНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од повисоката зона во Бујковци дека во текот на денешниот ден ќе им биде доставена флаширана вода за пиење, додека во Сабота 06.04.2019 год. и Недела 07.04.2019 год. ќе имаат на располагање цистерна со питка вода во периодот од 11-14 часот која ќе биде стационирана кај Домот на културата.

За Понеделник 08.04.2019 година ќе бидете дополнително известени.

 

Ви благодариме на разбирањето

 

За секоја новонастаната ситуација во однос на режимот на испораката на вода од ОКТА, ќе бидете благовремено известени.

 

 

                                                          ЈКП Водовод н.Илинден 

 

 

ДОПОЛНИТЕЛНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

ЗА РЕСТРИКЦИИ НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

 

 

        Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека поради продолжување на интервенциите во собирните резервоари за вода од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА ќе има рестрикции во водоснабдувањето со посебен режим на испорака на вода и во следните денови:

 

  • Вторник 09.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот 07:30-21:30 часот
  • Среда 10.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот 07:30-21:30 часот

 

 

Ви благодариме на разбирањето

 

За секоја новонастаната ситуација во однос на режимот на испораката на вода од ОКТА, ќе бидете благовремено известени.

 

 

                                                          ЈКП Водовод н.Илинден Остави коментар

Податоците од ова поле нема да бидат никаде јавно објавени.
  • Адресите на web страниците и e-mail адресите автоматски се претвораат во линкови.
  • Автоматско додавање на нов ред.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

Повеќе информации во врска со опциите за форматирање

Image CAPTCHA
Внесете ги карактерите прикажани на сликата.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013