Prijavi problem

Изградба на 10 Домови на културата

Објавено на: 23.07.2009 - 10:05

Изградба на 10 Домови на културата во Општина Илинден.

Дом на култура н.м. Илинден

Свечено предаден во употреба Домот на култура „Илинден“

Со изложба и театарска претстава стартуваа активностите во новиот Дом на култура „Илинден“


Привршува внатрешното и надворешното партерно и хортикултурно уредување на Домот на култура „Илинден“

 

АРХИВА:

Предаден во употреба Домот на културата во населеното место Кадино


Реконструкција на домовите на културaта


10 Домови на култура

Камен темелник на новиот Дом на културата во нас.Илинден

Предаден во употреба обновениот Дом на култура во Мршевци, како дел од капиталниот проект “10 Домови на културата“

Пуштен во употреба Домот на културата во ТекијаПредаден во употреба Домот на културата во населеното место Бучинци


Свечено отворен Домот на културата во Бујковци

Предаден во употреба Домот на култура во н.м. Дељадровци

 

Пуштен во употреба реконструираниот Дом на култура „Мралино“


Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Заврши литературната манифестација Илинден 2019
ilinden.gov.mk © 2013