Prijavi problem

Објава за отуѓување на градежно земјиште за домување во станбени куќи

Објавено на: 18.03.2016 - 08:38

 

Нова објава за парцели во новата населба „Јака“ со  намена за изградба на А1- домување во станбени куќи со компатибилни класи на намени: Б1, В1 и Д3. По пат на електронско јавно наддавање - Пријавите за учество на јавното наддавање можат да се достават до 08.04.2016 година. 

Во прилог се наоѓа табеларен преглед во кој се дадени податоци за градежната епарцела, намената на градежната парцела, вкупната површина на градежната парцела,  површина за градење, катност, процент на изграденост, коефициент на искористеност, почетна цена по м², вкупна почетна цена и депозит за учество на јавното наддавање. 

 

Пријавите за учество на јавното наддавање можат да се достават до 08.04.2016 година. 

Листа на парцели, табеларен преглед, услови, почетни цени и упатство PDF: КОМПЛЕТНА ОБЈАВА

Прилог PDF: ДЕТАЛЕН ПЛАН - Локалитет Јака

Линк: Локацијата на Google Maps

Прилог PDF: БЛАНКО ПРИЈАВА за учество во постапка за отуѓување на градежно земјиште


Остави коментар

Податоците од ова поле нема да бидат никаде јавно објавени.
  • Адресите на web страниците и e-mail адресите автоматски се претвораат во линкови.
  • Автоматско додавање на нов ред.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

Повеќе информации во врска со опциите за форматирање

Image CAPTCHA
Внесете ги карактерите прикажани на сликата.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013